Tillbaka Tillbaka

Luftrenare Leitz TruSens Air Purifier Z-2000

Luftrenare Leitz TruSens Air Purifier Z-2000
Art nr: 2415101EU Lagerstatus:
I lager
Lägg i favoriter
2 560,00 kr
ELLER
Beskrivning

Detaljer

Kan du se partiklar i din luft? Låt Leitz TruSens visa dig kvaliteten på den! En display informerar dig om värdet på den luft du andas in. TruSens registrerar luften i hela rummet, inte enbart luften kring själva luftrenaren och levererar ren luft överallt med 360 graders DuPont-filtrering. Använd TruSens på arbetet, i hemmet, eller där du har behov och lust. Den eleganta designen passar perfekt i alla rum.

Levererar renare luft i ett rum på upp till 35 kvadratmeter. Tekniskt avancerad med DuPont-filtrering minskar föroreningarna och neutraliserar lukter genom att automatiskt anpassa sig till förändrade luftkvalitetsförhållanden i ett rum. Den egenutvecklade teknik använder två luftflödesströmmar, som distribuerar luften längre och jämnare i hela rummet. 360 graders DuPont HEPA-filter fångar föroreningar och VOC-gaser/lukter från alla håll. UV-ljus dödar virus och bakterier som fastnar i filtret.

En bit från luftrenaren placeras en SensorPod som övervakar luftkvaliteten i rummet. Justerar automatiskt fläkthastigheten som svar på SensorPod-avläsningen. En färgkodad upplyst ring ger ytterligare information genom att visuellt kommunicera god, måttlig eller dålig luftkvalitet.

Nattläge stänger av lamporna utan att minska luftrenarens effektivitet. Timerfunktion. Mått: 230x560x230 mm. Ljudnivå: 33-64 dB. Lätt att flytta med det integrerade handtaget.

Rekommenderade produkter

Du har en gammal webbläsare!

Uppdatera din webbläsare för en bättre upplevelse.

×